DET ÄR SOMMAR

Vilket underbart väder igår och det ser lika bra ut idag. Igår la jag mig i solen redan vid 10, det var så varmt att jag doppade mig i poolen flera gånger. Underbart med sommar!

När jag kom hem och tittade mig i spegeln såg jag att det var en skymt av röd på halsen och lite ner på bringan. Jag tror att det är sen jag brände mig rejält i Australien på just detta ställe så har huden blivit extra känslig för det är endast på detta ställe som det ser ut såhär. Får smörja mig där rejält idag när jag ska ligga ute och steka. Måste verkligen passa på denna vecka när jag är ledig för nästa vecka blir det ingen solning!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Goddag!Hoppas du får en fin och solig dag!Gör mig glad genom att rösta på mig här :) Det tar ungefär en sekund!Man kan rösta en gång om dagen i fototävlingen :)RÖSTADE DU IGÅR? RÖSTA GÄRNA IDAG IGEN SÅ ÄR JAG DIG EVIGT TACKSAM <3http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=171Rösta gärna på min klänning också! Perfekt till alla partyt i höst och till nästa års student!http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=lRbt7ff4ZoKjdd9yojDz7X3CbxTOQq5z8Ti5wBvLq4sHWq60P9yK#GalleryTack!

2011-06-29 @ 12:17:48
URL: http://eeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0