Tack!

God Jul och Gott nytt år! Vi ses snart igen!


Free!

Nu har jag lediga dagar framför mig och då ska det storstädas, handlas och fixa och dona. Just nu är tvättmaskinen igång. Ja, det verkar som att dagarna blir roliga! Har såklart tid till annat också men detta SKA göras annars slår jag mig själv helt enkelt!

Sitter just nu i soffan och tittar på musikhjälpen på svt2. Det programmet är verkligen kanon, så himla bra och så många pengar de får in. Ibland är svenska folket faktiskt med och vill hjälpa! :)

Nu.. rengöring och sen handla?





www.suzetteform.se

FRI FRAKT!

Sista veckan att beställa för leverans innan jul,
detta firar vi med fri frakt en hel vecka! Så passa på att handla julklapparna nu!

www.suzetteform.se


Med posten!

Ska nu börja göra i ordning beställning som ska skickas iväg med posten idag. Så förhoppningsvis är era varor hos er imorgon eller på onsdag! :)

Passa på ni också, sista dagen för beställning med säkert leverans innan jul är den 19 december och då måste det vara betalt och registrerat! www.suzetteform.se Kom ihåg att där är 15% på alla tavlor! Ange rabatten JULKLAPP när ni beställer!


Flickan och kråkan!



Kan man annat än att älska?


All this way



Jag tycker årets vinnarlåt är riktigt bra!


Söndag!

Igår var det jobb och sedan julbord. Var hemma redan vid midnatt eftersom vi och några andra var väldigt trötta och kunde åka bil hem så gjorde vi det. Julbordet var stort och en del att välja på, dock var Lars Kristers ingen höjdare, sömnpillar!

Jag är fortfarande väldigt trött eftersom fredagsnatten blev så dålig sömnmässigt så känner jag att jag inte sovit ut riktigt än, försökte sova nu i eftermiddags men det gick inte så bra. Får bli att ha sovmorgon imorgon då jag inte börjar förrän 15.00!

Nu blir det soffan hela kvällen, dock har det varit så hela dagen också. Inte varit utanför dörren och kommer inte gå ut idag heller!

Ha en fortsatt bra kväll!

www.suzetteform.se

www.suzetteform.se


22,00

Hemma från jobb och sitter nu här i soffan. Ska se julkalendern nu som jag inte hunnit och sedan tänkte jag se vem som vinner idol. Ska jag vara ärlig bryr jag mig inte direkt. Det brukar ändå alltid gå bäst för tvåan. Varför är det så? Fast för en del, förra åren blev Minnah tvåa, henne har jag inte hört något från medan Jay Smith har jag hört lite men han satsar på sitt eget band istället.

Den enda som blivit riktigt stor är Agnes och hon är grym! Hon var till och med ett wildcard! Bra jobbat!


Fredag!

Fredagen är här, har varit en sväng på Burlöv Center. Köpte en mascara och vadderade påsar som jag kan skicka smyckena i (www.suzetteform.se). Ska försöka njuta en timme nu innan jag ska iväg, eller jag ska iväg om 40 min. Ska in och köpa enn par byxor som jag glömde när jag körde hem.

Imorgon blir det först jobb sedan julbord på Törringelund. Har aldrig varit där men det blir säkert trevligt och gott! Hoppas verkligen jag kan sova som en sten i natt. Behöver det!

Nu ringer klockan på mig, ha en fin fredag!


Julkalendern



Det har blivit en tradition nu att se julkalendern. Jag tycker faktiskt den är riktigt bra iår och brukar se den på svtplay. Men idag har jag inte sett den och tänkte passa på nu 18.45 när det går på ettan!


Glöm inte

Smaskiga recept & hantverk i form av grafiska tavlor och smycken!

För bara några dagar sen skaffade jag blogkeen eftersom det verkade riktigt bra. Så glöm inte följa mig om ni är blogkeen! Perfekt ställe så man inte missar något roligt inlägg!


15%



Nu på morgonen har det hänt lite inne på hemsidan!
www.suzetteform.se


Lussebullar/katter



Lussebullar eller lussekatter? Har glömt vad jag själv brukar säga. Men igår bakades dessa goda lusse. Nu känns det lite mer jul i huset! Tur det inte blev så många för då hade vi rullat fram till julbordet!


Sallad med buffalo wings



I salladen hade jag sallad, gurka, paprika, purjolök, vitkål och svamp med italiensk dressing!


La Roche-Posay



Köpte denna på apoteket igår. Blev rekommenderad att det skulle vara ett bra märke. Den innehåller ingen alkohol, parfym eller konserveringsmedel. Bra för torr & känslig hy! Började använda den igår och det känns väldigt bra på huden. Hoppas den håller vad den lovar!

Någon som har testat La Roche-Posay?


Lady Gaga!

Lady Gaga – Yoü And I - Live from "A Very Gaga Thanksgiving'"


Having fun


När kommer den?

Idag är jag nästan säker på att jag två paket med posten. Har fått en beställning på örhänge som inte finns på hemsidan. Om de blir fina och söta så hamnar de där också! Så hoppas verkligen alla delar kommer med posten idag! Man är lika spänd varje gång hur det ser ut i verkligheten!

www.suzetteform.se

Var är du?

Sitter just nu och tittar ut genom fönstret och undrar var snön är. Jag vill ha snö nu, När den första snön kommer och lägger sig på marken, det är lycka! Så mysigt och underbart och superfint! Tror det finns en liten chans att vi får en vit jul. Men det återstår att se! Hoppas kan man alltid!

Jag tänkte fixa till mig nu och bege mig ut en liten sväng! Sedan ska jag nog tillaga något gott att äta till lunch, sen lunch får det bli!

Om någon har tips på bra matbloggar får ni gärna dela med er :)

Vi är värda!


Paketet har kommit

Hämtade nyss ut mitt paket från rutstore. Har inte testat kläderna men de ser ut att passa så jag hoppas det. Tyckte det var omtänksamt av dem att klistra på en God Jul ettiekt på paketet och skicka med en karamell!


Christmas


Länkbyte!



Besök Chayenne här, hon beskriver sin blogg som en av Sveriges skönaste mammabloggar! Helt rätt!


Mysmorgon!


Present

I fredags kom min finaste hem och överraska mig med en present. Jag förstod inte alls vad det var. Öppnade den och i fanns en superfin tomtelykta. Jag har tjatat en del att jag vill ha det juligt och tyckte der var så fint att han tänkt på detta! Han är bäst! Förresten så har han namnsdag idag så ska skicka iväg ett kärlekssms nu!


Köttfärs med mostäcke



Gör din favorit köttfärssås och mos. Lägg köttfärsen i en form med mos ovanpå. Ugnen cirka 15 min!


JAG VANN!



Alla som tävlade i lucka 5 får även 20% i 24h, synd jag beställde ihelgen. Men är glad över min vinst. Har tittat på dessa sockar och nu ska jag inte frysa om fötterna! :) 


Rutstore

"Din leverans är påväg". I lördags skickade jag efter lite kläder från rutstore. Det blev en klänning, en blus och en pannband. Jag hoppas det kommer imorgon är onsdag, är så späng och hoppas verkligen allt passar. Jag är den som egentligen inte vågar beställa på nätet. Dels för storlekarna och sen för hur kvaliten är i verkligheten! Men just nu har jag höga förväntningar. Hoppas allt går som smör!




Den första snön!

När jag nu tittar ut nu så har det börjar snöa jätte lite. Fast nu övergick det till regn!
Har vi chans att få en vit jul här nere i Skåne?

Finner inga ord!



Tycker killen är stark i slutet om man läser lapparna!


Vid vilken ålder blir man tant?

"Du får ge lappen till tanten"

TANT? Vid vilken ålder blir man tant?

Erbjudande!


Andra advent

Jag har ingen adventsstake iår, så tänker inte ljus varje söndag. Eller jo det gör jag men inte för att det är just advent. Jag sitter här trött, jag har sovit men inte alls hårt och har vaknat hela tiden. Men jag blir väl lite piggare under dagen.

Nu ska jag se julkalendern och sedan göra mig redo för kalas & jobb! Ha en fin söndag!



Glöm inte vara med och tävla i veckans blogg här!

15% RABATT!


Gratis kokbok!

Hamnade inne på Mildas hemsida av en slump och fick se att man kunde beställa en gratis kokbok. Såklart gjorde jag det eftersom jag älskar att titta i receptböcker/tidningar. Gå in och beställ en här ni också! Jag hoppas min kommer nu i veckan!

 


Here I Go Again



Medan jag jobbar hela helgen kan ni lyssna på denna underbart vackra låt!



Glöm inte delta i veckans blogg här


VECKANS BLOGG!



1. Skriv att du är med!

Extra plus:

2. Skriv i din blogg att du är med och tävlar

3. Besök www.suzetteform.se och ange en produkt som du skulle vilja ha!

På måndagmorgon dras en vinnare som kommer synas i bloggen nästa vecka,
inga kommentarer kommer godkännas innan dess, ni får lov att kommentera hur många gånger ni vill!

LYCKA TILL!



15% RABATT!




www.suzetteform.se


Saffransskorpor



100 g smör
1 g saffran
2 ägg
1,5 dl socker
5 dl mjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl hel sötmandel
Råsocker

Ugnen 175 grader

1. Smält smöret och rör ner saffran. Häll över det i en skål och rör ner äggen.
2. Blanda de torra ingredienserna med mandeln och rör ner i skålen.
3. Forma degen till 3 längder på en plåt med bakplåtspappper, strö över råsocker.
4. Grädda mitt i ugnen cirka 25 min.
5. Ta ut dem och sänk ugnen till 125 grader.
6. Skär längderna i cirka 1 cm tjocka skivor.
7. Torka skorporna i ugnen i cirka 10 min.
8. Stäng ugnen men låt skorporna stå kvar tills ugnen svalnat! KLARA!


Pengar till barncancerfonden

Att kunna samla in pengar till barncancerfonden känns bra och de är verkligen värda att få in alla pengar de kan för att komma på en lösning mot denna hemska sjukdom! En vacker dag kommer vi besegra cancern men idag behöver vi få in alla pengar vi kan!

På måndag kommer jag skänka en summa pengar till barncancerfonden och det är tack vare er som köper skyddsänglar från min webshop www.suzetteform.se

Det är en perfekt liten julklapp att ge bort till någon man tycker om och veta att en del av pengarna går till barncancerfonden känns bra!

Om alla hjälps åt kommer vi kunna besegra barncancern! 

NYHETER!

Nu har suzetteform utökats lite, nu finns örhängen tillgängligt. In & kika! www.suzetteform.se!


Apelsiner luktar jul



Apelsiner med nejlikor. Det luktar jul!


Kors i taket!



Ett halsband till mig själv som jag gjort. Går att bestämma längd på halskedjan!

Nu ska jag göra lite örhänge! :)


Första luckorna!



Jag har tagit 2 st gratis kalender från affären! Tycker de små rimmen är så söta men var inte dagens lite konstig? Fast nu när jag läst den några gånger förstår jag!


Årets julkalender!



Tjuvarnas jul!
Såg nyss julkalendern på svtplay för att se vad årets kalender var. Hade ingen aning om den och inte läst något men jag tyckte faktiskt den verkade bra och det blir nog fler avsnitt som jag kommer se :)

Ett plus för årets kalender såhär långt!

Vad tyckte ni?


RSS 2.0