Tyvärr!

För att kunna mobilblogga så måste jag tyvärr lämna denna bloggen igen efter bara någon vecka. Blogg.se har endast mobilbloggning till Iphone. Annars får man mms:a och det vill jag inte.

Så välkomna till min nya blogg http://egentid.spotlife.se.
Kommer bli mycket bloggning från mobilen, men det är det jag gillar! Vi ses där!

Dermalogica UltraCalming

Jag blev minst sagt överraskad när jag tittade i vårt brevinkast när jag kom hem. Paket från England. (Jag trodde USA!). Jag beställde i fredags och det kom idag. Förvånad och glad! Så snabbt!

När jag beställde produkterna från hemsidan så fick man även välja om man ville ha lite prover med eller om de skulle överraska en. Jag tog överraskning och man fick 4 små prover!

Även väldigt bra service då de svaras på mail nästan direkt. Så ett stort plus till Jersey Beauty Company.

Jag skickade efter tester på dessa produkter från ett svensk företag och även från detta företaget. Fick de svenska proverna för en vecka sen och tycker verkligen att de känns bra så bestämde mig för att klicka hem ett startsätt då jag känner att produkterna är dryga och varar länge. Jag fick även testerna från Jersey Beauty Company idag så har fullt med tester då man fick 2 eller 3 av varje sort. Perfekt!

Jag är nöjd!


Blogg.se till Android?

Jag säger er en sak. Hade blogg.se funnits till Android också och inte bara Iphone så hade jag varit en stor bloggerska. Men jag orkar hela enkelt inte att sitta här varje dag och koppla in kameran, välja ut bilder, fixa lite. Skriva ett inlägg och lägga upp bilder!

Mycket enklare att skriva ett inlägg från mobilen i helt rätt sekund när man är redo och ta en bild från mobilen. Det hade passat mig perfekt! Allt tar så mycket längre tid med datorn!

Så blogg.se nu får ni ge oss andra en chans att kunna mobilblogga! Eller ska jag vara tvungen att köpa en Iphone när jag redan har en ny telefon? :O


Chokladmousse med kärlek!


Kärlekshjärtan!Geléhjärtan från alla hjärtans dag!


Fredag!

Sitter här och halv sover. Gick upp vid 06.00 och vid halv åtta hämtade jag mina varor från Coop. Vi personal fick hämta varorna idag eftersom det var galet igår. Från morgon till kväll var där låååång kö! Stod folk i kö idag också men tyvärr lär de inte få mycket varor. Nästan ingenting kvar i butiken!

Handlade för mer än jag tänkt, man går där och tar och tar och tänker inte på priset, bara på att det är 50%. Men det är saker som behövs så nu har vi ett tag framöver! Iaf i torrvaror. Alla matvaror, som kött osv var slut igår och det packade jag inte på mig dagen innan eftersom vagnen skulle stå där över natten!

Kan fortfarande inte förstå, det var värre än Gekås Ullared en lönehelg!

Glad!

Jag är glad att jag inte jobbar idag. Vilket galenskap! Idag reas Coops butik ut med 50% på ALLA varor. Den första kunden var där 06,30 imorse. Butiken öppnar 08,00. Det stod i tidningen att där var 150 personer i kö när butiken öppnade. Jag var inne en sväng vid halv tio imorse och kön till kassorna började vid ingången. Herregud!

Jag är fortfarande helt förvånad!! Tur jag inte skulle handla då! Men en stor applåd till alla som jobbar idag! Ikväll blir det kick off med Coop! Trevligt! och på onsdag öppnar den nya butiken!


Önskas!


Önskas till min kamera! Stativ, fjärrutlösare och objektiv 50mm 1,4! Sen är jag nöjd!

20120215

Meningen var att detta inlägg skulle innehålla någon bild från igår men de går inte att visa. I kursen där jag ska lära mig kameran bättre fick jag lära mig att RAW format är bättre och ändrade till det, men då kunde jag inte öppna bilderna? Vilket program behövs för att kunna öppna RAW format? Får forska i det imorgon!

Annars är jag nöjd med kursen så här långt, träning behövs såklart. Har dock kommit fram till att jag måste köpa ett nytt objektiv, för detta originalobjektivet verkar endast kunna gå ner i 4.5 i bländaren!?


Denna dagen..

är precis som alla andra dagar. Lika kärleksfull och underbar som jag upplever alla dagar tillsammans med min käraste! Men för att lyxa till det lite extra blir det dessert efter maten idag!

Jag förstår inte varför där ska finnas en speciell dag, varför inte göra vilken dag som helst speciell? Precis när man känner för det! Men visst, det får alla att tänka efter och kanske köpa eller visa sig extra kärleksfull!

Jag ska ge min man lika mycket kärlek idag som han får varje dag! Han är bäst!


Dags att lära sig systemkameran!

Jag är lycklig! I lördags fick jag en kurs om att lära sig systemkameran. Det är fotograf Emelie Ohlsson som gör kurser och jag är helt säker på att jag blir nöjd! Här kan ni se vad hon har för kurser!

Jag har haft min systemkamera i några år nu men aldrig fått tummarna loss att verkligen lära mig den men har velat det så länge så nu är det dags!

Tackar min favorit för denna kurs!


10 cm kortare!


Köp mjölk, skriv bok

Jag hade världens roligaste kväll igår, skratta så magen gjorde ont! Vi var och såg Köp mjölk, skriv bok. Jag minns inte sist jag var jag var någonstans där så många skrattade lika mycket. Jag rekommenderar att om ni är i närheten av Lund och vill skratta som aldrig förr, köp biljetter! (om där finns fler kvar)

Världens roligaste kväll! 


Välkommen tillbaka!

Hej! Det var ett tag sedan! Nu är jag tillbaka! Inget mer velande hit och dit. Starta ny blogg hit och dit. Varför inte alltid hålla sig till denna, jag faller ändå alltid tillbaka. Så skärpning nu! Nu kör vi här, och här kommer vi hålla till hela tiden. Inget mer trams! Hur svårt ska det vara?

Så, jag säger till mig själv. Välkommen tillbaka!


RSS 2.0