Saffransskorpor

100 g smör
1 g saffran
2 ägg
1,5 dl socker
5 dl mjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl hel sötmandel
Råsocker
Ugnen 175 grader
1. Smält smöret och rör ner saffran. Häll över det i en skål och rör ner äggen.
2. Blanda de torra ingredienserna med mandeln och rör ner i skålen.
3. Forma degen till 3 längder på en plåt med bakplåtspappper, strö över råsocker.
4. Grädda mitt i ugnen cirka 25 min.
5. Ta ut dem och sänk ugnen till 125 grader.
6. Skär längderna i cirka 1 cm tjocka skivor.
7. Torka skorporna i ugnen i cirka 10 min.
8. Stäng ugnen men låt skorporna stå kvar tills ugnen svalnat! KLARA!
Kommentarer
Postat av: marina
s. det är okej :)
Postat av: Jessica
Saffransskorpor är så himla gott, de ser jättefina ut!
Trackback