Jag blir så jäkla arg! Hur kan man vara så...

imag0200 (MMS)

Jag blir så jäkla arg! Hur kan man vara så dum i huvudet? Han riskerar nu två års fängelse, hoppas verkligen han får det!


Köp två sunsilk schampo/balsam och få Afto...

imag0198 (MMS)

Köp två sunsilk schampo/balsam och få Aftonbladet plus bilaga gratis. Det klippet gjorde jag så nu kan jag roa mig lite. :)


FREDAG

Morgonrundan på en timme är avklarad! Nu är jag redo inför denna dagen. Jag ska snart ta cykeln ner till affären, ska bara sitta här och andas ut och njuta lite först.

Förresten, någon som vet ett bra balsam? Där knutorna i håret löses upp och jag kan borsta igenom håret utan att fastna med borsten?

PÅ LANDET




Cykelturen igårkväll blev ut på landet, det räcker man cyklar en liten stund för att sedan vara på landet. Blev även en fikastund i kvällssolen. Mysigt!


PAKET!

Väntan är lång, jag hoppas ett litet paket kommer i posten imorgon så jag kan börja pyssla lite! Så, jag inte är rastlös så mycket! Kan det inte bara komma nu? Typ med en fågel som levererar det i fönstret?


SENSOMMAR

Är det sensommar nu? Eller har sommaren börjat komma nu, den sommaren vi inte fick i somras? Det är skönt när hösten närmar sig och det fortfarande är varmt ute men att luften blir friskare! Hur skönt är inte det? September är en bra månad och nu slog tanken mig att det är oktober på lördag?

Jag ska snart ut på en kvällscykling och ta in massa av frisk luft så jag blir rensad från topp till tå. Känner verkligen att det behövs en rejäl rensning idag!


BLOGG.SE APPEN

Äntligen tänkte jag direkt när jag såg bilden på framsidan! I nästa sekund förstod jag att det bara var till iphone och min glädje skönk. Jag tycker om att blogga från mobilen men det är konstigt att ingen förstår att Android är också stort, väldigt stort. Tycker alla borde satsa på att göra till iphone och android. Så nu längtar jag ännu en gång tills blogg.se appen kommer till android!


BAKDAG



Har nu på morgonen bakat kanelbullar, jag bestämde mig för att göra hälften kanel och hälften vanilj så nu står de och ska svalna lite. Det luktar så himla gott här hemma nu!


MONDAY




GRATTIS


Det bjöds på god mat, potatisgratäng, kött och bulle.


Vincent hade klätt upp sig :)


Föraren


Det bjöds på massor av kakor och tårta!

I lördags firade vi Kalle som fyllde 65år i fredags, Grattis!


365 DAGAR



Igår var det ett år sedan jag blev sambo, ett år sedan jag flyttade hemifrån. Har det redan gått ett år? Det känns som det var igår även som det känns som jag har bott här jättelänge! Jag trivs!


Söndag, trött, ligger i soffan och sappar ...

imag0186 (MMS)

Söndag, trött, ligger i soffan och sappar på teven. Tänkte fixa lite bilder från igår men jag fick inte rätt på det så gav upp direkt, så orklös är jag! Får vila lite och få orken tillbaka. :)


Nachochips, tacosås, ost på, in i ugnen ti...

imag0180 (MMS)

Nachochips, tacosås, ost på, in i ugnen tills osten smält. Mums!


Det började brinna! Jag skulle sätta in en...

imag0179 (MMS)

Det började brinna! Jag skulle sätta in en plåt med bakplåtspapper på och det tog fyr så jag skrek rakt ut "det brinner" Så snabbt saker kan hända! Jag kastade den snabbt i vasken med kallt vatten på, av ren reflex!


Mysdag på Burlöv Center med mamma. Inga kö...

imag0178 (MMS)

Mysdag på Burlöv Center med mamma. Inga köp för min del :)


DET PASSAR MIG





Detta är en stil som jag gillar, mina baggyjeans och t-shirtar med tryck! Perfekt och skönt också!


MELISSA HORN



Melissa Horn har släppt en ny skiva men jag har knappt hunnit lyssna på den så måste ta mig tid till det. Hennes låtar är så himla fina!


VILKEN DAG ÄR DET?

Jag har ingen koll på dagarna, vet inte vad det är för dag längre. Får tänka efter varje dag och nu kom jag på att det var torsdag. Idag är planerna handla, ett möte, hämta min cykel, motionera och sen får vi se vad som mer händer. Jag ska ta bilder har jag också tänkt!

Nu ska jag lyssna på tv4 om avrättningen som skedde inatt..


Såja, nu har man något att göra. Tack H&M!...

imag0167 (MMS)

Såja, nu har man något att göra. Tack H&M! (mobilinlägg)


SMS-inlägg


STEFAN LIV

Nu är den 13 dagar sedan Stefan Liv, den kända hockeymålvakten lämnade jorden, sina nära och kära. Bara ett par månader innan hade han gift sig och jag kan bara tänka mig hur lycklig han var. Det är tråkigt när det händer, men detta gör verkligen att man tänker efter. Måste ta vara på tiden, nära och kära! Bilder från deras vackra bröllop kan ni se här och man blir varm i hjärtat samtidigt som det bränner till av tanken att han inte finns där med sin familj längre!


DAGARNA GÅR OCH INGET BLIR GJORT

Dagarna rullar på, men inget vettigt blir gjort. Eller jo, det lagas mat och tvättas lite och tränas men det är inte just det jag tänker på nu. Allt annnat utom de vardagliga sysslorna. Det snurrar i min skalle, jag vill det och det och sen vill jag det dära och lite av det andra. Så många viljor men så lite verklighet!

Nu ska jag läsa lite i en intressant bok och lite artiklar som jag lånat på biblioteket. Se om jag blir något klokare!


GUNGANDE I HÄNGMATTEN



Det är slut på dessa dagar för denna sommaren, det blev aldrig en riktigt sommar, mest regn och gråa moln. Men en del dagar fick vi så då fick man passa på att vara ute och njuta! Nu ser jag framemot en fin höst!


JULEN



Sitter och kollar på lite bilder då denna bild dök upp och jag fick en stor längtan efter jul och advent! Mysigt!


SÖNDAG

Godmorgon säger en trött människa! Sovit som en kratta inatt, men nu ska jag försöka piggna till och ta vara på denna dag. Dagens planer är inte så många merän att jag ska på marknad senare. Det blir trevligt!

Väntar på att Niclas ska komma så vi kan äta frukost!


Jag äter inte chokladpudding så ofta men å...

imag0160 (MMS)

Jag äter inte chokladpudding så ofta men åt det för några dagar sen och jag må säga att det var riktigt gott. Det handlar väl om det att saker man inte äter så ofta blir goda! :)


VAD TOG DU VÄGEN?

Dte blev ingen morgonrunda och nu regnar det. Jag kan tycka det är skönt att vara ute och gå när det regnar lite men jag har inga regnkläder. Bättre lycka en annan gång!

Somnade inte förrän vid 2 inatt så är trött som bara den och om två timmar ska vi iväg så hinner inte vila så mycket nu. Men jag får sova imorgon!

Trevlig lördag på er!


NYTT VILL MAN HA



Hade gärna haft dessa plagg i min garderob!
rutstore.se


UTOMHUS

Vilken sommardag det blev idag. Jag tog på mig dunvästen i eftermiddags för att det var kyligt imorse men så fel jag hade, den åkte av direkt. Låg ute i linne och fick lägga mig i skuggan. Det ska bli fint väder ihelgen så jag ska verkligen vara ute och njuta av solen och den friska luften. För nu när hösten kommer blir luften så frisk och det är skönt att andas den!

Nu får vi hoppas på det bästa imorgon, väderguden!

Mina tomatplantor, ser döda ut men tomater...

Mina tomatplantor, ser döda ut men tomater är där :)


SOLEN SKINER OCH DET ÄR FREDAG

Godmorgon alla solstrålar! Man kan inget annat än att må bra när solen skiner in genom fönstret på morgonen. Jag hade en sådan hemsk/konstig dröm inatt om att jag och Niclas blev kidnappade. Jag vaknade och sen kunde jag inte somna om för jag tänkte bara på det. Allt var så verkligt!

Nu ska jag fixa till mig lite sen blir det en morgonpromenad i skogen! Underbart!


När vattnet faller ner



Torsdag, det är väl torsdag? Jag har ingen koll på dagarna längre..


HEY YOU!


BÖNSOPPA MED STARKA KORVAR





Testade något nytt igår, blir även rester idag. Bönsoppa med starka korvar. Gott enligt oss här hemma! Varmt, mumsigt och perfekt när kylan börjar komma!


STORMEN TAR OSS

Vilken storm det har varit idag. Har varit ute ändå men det har känts som om man ska blåsa iväg. Vi har passat Polly en stund idag, hon blir vi glada av!

Nu ser jag på sjukhuset och snart blir det halv åtta hos mig, sen ska jag fundera på min framtid (precis varje vaken minut), hur ska man veta?


PENGARNA SOM SKA RULLA

Tisdagmorgon och mina tankar går till att jag måste ha nya träningsskor om jag ska kunna träna imorgon, jag vill köpa en fotoskrivare, köpa smyckedelar.. köpa mycket, men jag behöver ett jobb som jag trivs med efter förra veckan vet jag iaf vad jag aldrig mer ska jobba med.. Men det löser sig, det gör det alltid! Nu ska jag fixa massa bilder! :)


FIX & TRIX

Dagen har bestått av fix&trix i blogg och photoshop. Har även hunnit med lite vardagliga sysslor och nu måste maten (idag blir det sparrissoppa) tillagas så det hinner sjunka innan träning. Tjingeling!

Sommarspelen




Jag hade velat vara med! Sommarspelen började igår och jag kände hur mycket jag hade velat vara med. Jag har läst att de har skadat sig och hoppat av. Men jag hade ändå tyckt det varit för jäkla roligt. Skadeglädje till hög nivå!


NY DIPPA



Rekommenderar denna nya dippa starkt. Verkligen god, speciellt till morötter!


Gårdagens outfit


I vårt badrum



Denna handduk hänger just nu i vårt badrum, charmigt!


Fredagens goda





Flygande Jakob och grönsaker blev fredagens mat, recept från Hälsoboken!

Vår ljuvliga lördag




Godmorgon! Solen skiner och det ser ut att bli ett ljuvligt väder idag. Morgonrundan är avklarad och frukosten är nere. Knäckebröd med leverpastej & rödbetssallad och rödbetssallad och köttbullar. Mums!
Nu fortsätter lördagen med en bra start!

KLÄNNINGAR



Fredag, äntligen!

Nu är jag här. Jag har inte haft någon lust att skriva något. I en sekund så går man upp mot berget och nästa falller man ner. Men nu är det bara att ta nya tag. Det kommer lösa sig det vet jag!

Så från och med idag så ska ni få inlägg varje dag och det ska vara bra inlägg. Jag tycker om att skriva här men ibland finns det absolut inget att skriva om. Så nu måste min inspiration flöda!

Nu kör vi hårt med bloggen! :)

Din jävla smurf


Ligger och chillar i trädgården med Polly....

imag0153 (MMS)

Ligger och chillar i trädgården med Polly. Skönt!


RSS 2.0