Första advent!

Första advent känns för mig väldigt mysigt! Just nu regnar det lite ute och julkänslan finns inte. Skulle sätta upp lite julsaker igår men hittade inte adventsljusstaket, skulle såklart vilja tända det första ljuset idag.

Jag hittade en julstjärna som står på högtalaren, då vi inte har några fönsterkarmar. Tog även fram en röd liten duk och ett juligt fat. Men sen var det stopp!

Imorgon får bli min fixardag, då ska jag strycka gardinerna, som jag verkligen inte orkade göra innan jobb igår. Jag ska se om jag kan köpa något och hänga i fönsterna, något som lyser och ser juligt och mysigt ut! Kanske hittar jag något ikväll på julskyltningen?

Hoppas regnet och blåsten försvunnit innan jag ska bege mig ut ikväll! Ha en mysig advent!

(Nyheterna är igång just nu och de säger att här i Skåne är klass 3 varning och det ska blåsa upp rejält i eftermiddag/kväll. Brr!)

Kommentarer
Postat av: sonja

Nu är veckans blogg avslutad, kolla om du vann eller anmäl dig igen! :)

http://zlokka.blogg.se/2011/november/vinnaren-av-veckans-blogg-och-ny-omgang-2711.html#comment

2011-11-27 @ 14:40:02
URL: http://zlokka.blogg.se/
Postat av: angelica

sv: Åh okej! :)



Usch nej inte alls mysig med vädret, julkänslan försvann helt för min del.. Blåsten var HEMSK! Usch, kunde knappt gå ut, kändes som man skulle flyga med!

2011-11-28 @ 13:57:02
URL: http://angelicaanderssonn.blogg.se/
Postat av: linnea öster

så är det när man bor i skåne, inte ens i närheten av snö! men jag tycker det är ganska skönt, lite tråkigt att det inte är någon julstämning bara...

2011-11-30 @ 22:47:20
URL: http://linneaoster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0