Heart

imag0097 (MMS)

 


Köttfärsrulle




Gårdagens middag blev köttfärsrulle från Hälsoboken. Supergott och enkelt!


VINN DEN NYA MACBOOK AIR


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Tisdag

Började denna morgon med en promenad med Johanna, så himla skönt när man kommit ut och börjat morgonen med en promenad. Allt känns så mycket bättre efter.

Nu har jag fått i mig lite yoghurt med flingor och ska börja pyssla lite i några datorprogram. Se om jag kan tillverka något nytt. :)


Sveriges kung

Igår, helt utan någon förvarning kom kungen gående bredvid oss. De hade inte sagt något så vi blev förvånade men roligt att se honom i verkligheten!


Södra skånska regementet

Igår var vi på 200års jubileum i Revingehed. Det var en dag med militärer och ja allt ni kan tänka er. En trevlig söndag blev det!





Det kommer mera

Gårdagens utflykt kommer komma i bilder här inom några timmar, vi såg även Sveriges högsta man. Ni ska få se. Vi hörs om ett litet tag måste först fixa lite saker. Tjingeling!


En gråmulen dag

Denna dagen har endast varit grå. Har varit allmänt trött men har fått lite gjort. Pysslat massa med mitt projekt och har precis dammat, dammsugat och sitter just nu och väntar på att golvet ska torka. När det har torkat ska jag börja laga middag och jag är så himla sugen och blir mer och mer hungrig när jag tänker på mat.

mat är underbart!

Det small till

Imorse vid fem tiden small det till riktigt högt och jag hörde hur regnet började falla ner. Så idag ser det ut att bli en regnig torsdag. Både positivt och negativt. Jag har tänkt städa och göra iordning här hemma så då är det perfekt. Men om jag ska ut och motionerna är det mindre roligt. Kanske det slutar?

Nu ska denna trötta dam ägna sig åt lite annat! Tjingeling!


Fotboll, öl och ölkorv

Igår blev det fotboll inne i Malmö då MFF spelade. De vann med 2-0 men gick ändå inte vidare för att de hade förlorat så stort mot motståndarlaget innan. Men det är alltid skoj att se live även om jag inte är jätteintresserad av fotboll.








En solig morgon

Morgonpromenaden blev i sommarbyn, som många andra gånger. Härligt att gå där, inga bilar som stör och tyst och fridfullt. Men idag mötte jag en snubbe som kom cyklandes utan tröja med militärbyxor och kängor i cykelkorgen. Han stannade mig och frågade om han fick låna min telefon som jag hade i handen då jag lyssnade på musik. Då jag tyckte han verkade lite konstig sa jag såklart nej och gick snabbt vidare!




Mina grannar

Om man inte har något att göra så kan man sitta och titta ut genom fönstret, men ser alltid något. En av våra grannar är ute varje halvtimme och rökar. Inte för det är roande direkt. Jag tänker mest på att hennes lungor måste vara riktigt svarta. Just nu sitter en annan granne och dricker och rökar och ja, förstör sina lungor.

Annars ser man alla som rastar sina hundar på gräset utanför. Eller spindeln som bor utanför fönstret. Kan inte säga att det är roande, men har man inget bättre för sig en dag så kan man alltid bara sitta här och titta ut genom fönstret.

Men då har man riktigt tråkigt..

Nu blir det att sträcka på sig en liten stund innan N kommer hem. Sen blir det en långrunda!

Utøya, en liten ö i världen

Det berör långt in i själen! Finner fortfarande inga ord..


Hemmagjord saft

Igår fick vi med oss hem en flaska med hemmagjord saft som Niclas farmor hade gjort. Super snällt och det blev vi mycket glad över. Den kommer drickas med glädje!


51 mil i bil

Godmorgon! Solen strålar mot min rygg och det värms riktigt mycket. Igår var vi uppe i Varberg för att fira Niclas farfars 75år. Vi var föörst hemma hos dem en liten stund sen körde vi till Ästad gård och åt mat och gick i omgivningen där tills vi tillslut körde till deras stuga och åt tårta. En mysig dag och så himla fint det var vid Ästad gård. Skulle verkligen kunna tänka mig att åka dit på en weekend och bada och leka.

När vi kom hem slutade det på 51 mil och jag körde hela tiden. Har aldrig kört så lång i sträck och var helt slut eftersom vi gick upp 06,00. Sov gott i natt ska jag tala om för er.

Ha en ljuvlig söndag!








Jag drar benen efter mig

Morgonpromenaden är avklarat. Kändes som jag fick dra benen efter mig, helt slö i benen. De var väl antagligen inte riktigt vakna. Men det blev ändå den vanliga rundan på cirka en timme. Får nog bli en bättre runda ikväll med mer fart!

Nu ska jag bara sitta här och fixa med en massa saker innan jag ska köra till jobb..


Åsnor som fastnade på bild för någon vecka sen!

Det lilla livet ska bli stor

Imorgon är det dags för henne att börja skolan. Lilla Polly ska nu börja skolan och lära sig lite hyfs. Det lilla busfröet. Imorgon ska hon och hennes matte iväg på kurs. Ska se om hon lär sig lite, hon är så gullig, det lilla livet!


En speciell dag!

Det är onsdag, den enda onsdagen i hela veckan. Vilket gör den speciell, precis som alla andra dagar. Alla dagar ska vara speciella. Jag börjar alltid min dag perfekt genom att få orden "jag älskar dig" i örat och sedan somnar jag om några timmar. Hur ljuvligt är inte det?

Nu ska jag snart bege mig iväg till jobb så måste faktiskt göra mig klar nu. Ha en helt underbar onsdag!


Björnstammen



Jag bara älskar den, björnstammen, ny för mig. Hörde denna låt för någon vecka sen på jobb och fastnade direkt. Har lyssnat lite på deras andra låtar nu och de är riktigt bra. Jag gillar det!

Tisdag

Började dagen med en timmes promenad i det soliga vädret. Kan knappt tro att jag skriver det. Sol, ja, solen sken på mig. Äntligen lite solenergi. Har nog aldrig varit såhär vit en sommar. Jag älskar att vara brun, har inte ens fått mina fräknar i år, något stämmer inte.

Men det gäller att njuta när solen väl är framme.. men nu kallar plikten, slutar om 2½h. Tjingeling!

NYTT FRÅN H&M

Blev en tripp till Nova Lund idag för att inhandla två väskor då jag verkligen är i behov av det. Hittade vad jag sökte och är nöjd. Blev även en kavaj som jag har spanat på i katalogen. Perfekt! Allt från H&M!




Sommaren 2011

Kan vi kalla detta sommaren 2011? Har sommaren ens varit här? Idag är det den 13 augusti vilket innebär att det brukar vara strålande värme. Som resten av denna månad och juli också. Men vad är detta? Jag tror det var vår och sen blev det höst. Sommaren försvann! Det enda det gör om dagarna är att regna och regna och regna. Folk har på sig kläder som att det är höst, paraplyet i handen och det är gråa moln på himlen hela tiden.

Vad har vi gjort för ont mot väderguden denna sommaren? heja skåne!

Svarta ljusstakar

Sitter inne på inreda.com och blir sugen på en massa fin inredning. Hittade dessa svarta ljusstakar som jag föll för. Har höga svarta med hjärtan redan men sterinen rann ner och det svarta åkte bort. Ska nog måla om dem en dag eller köpa nya!


Klicka på bilden för att komma direkt till produkten


En ledig dag

Jag fick en chock när jag såg att klockan var 09,00 när jag vaknade. Trodde jag skulle vakna vid halv 8-8 men nej, jag behövde visst sova lite längre idag. Men är man ledig så är man.

Idag har jag lite allt möjligt pyssel att göra så känner på mig att denna torsdag blir ingen vila i soffan, eller lite för att läsa min nya tidning!

Njut av torsdagsmorgonen!


YSTAD SALTSJÖBAD




DAGENS


JAG ÄR SÅ LYCKLIG MED DIG




Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

MORGAN 30ÅR

I lördags blev det firande för Morgan som fyllde 30år. En riktigt rolig och bra kväll och det tackar vi tusen gånger för! Det blev mest bilder i början på allt folk men ni får två bilder här!


Födelsedagsgrisen!


Snapshäftet!

Nya örhänge


Från MQ, 79:-


NY KRUKA & BLOMMA




Föll pladask! Ny kruka och blomma inhandlades igår och det var exakt vad som behövdes till köksbordet!


PAJ MED JORDGUBBAR & RABARBER



RSS 2.0